Nyheter

19. mars 2021

PEFC webinar – hvordan ta tak i FN’s bærekraftsmål

News

- Se på mulighetene i trend- og utviklingsbildet når bedriften skal ta tak i bærekraftsmålene, anbefalte Lin Jacobsen Hammer i DNV under webinaret som PEFC arrangerte onsdag 16.mars 2021. I tillegg kom det mange gode praktiske råd fra bedrifter som allerede er i gang med bærekraftsarbeidet.

17. februar 2021

Positiv utvikling av miljøtilstanden i norsk skog – ny rapport

News

En ny rapport fra forskningsinstitusjonen NIBIO belyser utviklingstrekk som reflekterer hvordan norsk skogbruk praktiseres i forhold til Norsk PEFC Skogstandard. Rapporten viser positiv utvikling av miljøtilstanden på en rekke parametere.

1. februar 2021

PEFC webinar - hvordan kommunisere bærekraftig tre

News

- Du vil komme lengst med ærlighet, påstod Cilia Holmes Indahl i seminaret som PEFC arrangerte om bærekraft og kommunikasjon torsdag 28.januar 2021. Webinaret inneholdt også lansering av PEFC verktøykasse for sertifiserte bedrifter.

27. januar 2021

Ålgård Offset blir Norges første trykkeri med PEFC sertifisering

News

Ålgård Offset blir Norges første trykkeri med PEFC sertifisering. Dette betyr at bedriften gjør det mulig for kundene å vise at de bruker papir fra bærekraftig skog på sine trykksaker gjennom PEFC-merket.

19. januar 2021

Krav om PEFC sertifisert tre i møbler

News

Krav til dokumentasjon av bærekraften øker. I løpet av den siste tiden har det kommet to sett nye kriterier med krav om sertifisert tre til møbler fra henholdsvis Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) og Svanemerket.

PEFC Norge

PEFC Norge